Cine suntem noi

Clubul Tinerilor Exper┼úi Contabili a fost creat, sub egida Corpului Exper┼úilor Contabili ┼či Contabililor Autoriza┼úi din Rom├ónia, ca un proiect de asisten┼ú─â ┼či informare dedicat promov─ârii ┼či dezvolt─ârii tinerilor profesioni┼čti contabili din Rom├ónia, av├ónd ca principal obiectiv participarea la dezvoltarea tinerilor absolven┼úi pe parcursul primilor ani de activitate profesional─â.

Ne propunem ca acest Club s─â devin─â o comunitate ├«n care tinerii profesioni┼čti contabili ┼či cei care aspir─â la statutul de expert contabil s─â g─âseasc─â r─âspunsuri ┼či consiliere pe probleme care reprezint─â provoc─âri sau oportunit─â┼úi profesionale, facilit├ónd, ├«n acela┼či timp, crearea unei re┼úele de comunicare, de informare ┼či schimb de experien┼ú─â care sunt vitale pentru o carier─â de succes ├«n domeniul contabil.

Obiectivele Clubului:

  • S─â asiste ┼či s─â participe la dezvoltarea tinerilor stagiari ┼či a tinerilor exper┼úi contabili, pe parcursul primilor ani de activitate profesional─â.
  • S─â reprezinte o surs─â oficial─â ┼či viabil─â de informare pentru tinerii absolven┼úi, care doresc s─â devin─â membri ai profesiei sau pentru cei care doresc s─â aib─â propriul cabinet, fie c─â este vorba de ├«nfiin┼úarea de la zero a unui cabinet, fie c─â este vorba de asisten┼úa pe parcursul primilor ani de exerci┼úiu profesional. Cei interesa┼úi vor putea apela la noi pentru a avea acces la informa┼úii despre studii, diplome, recunoa┼čterea calific─ârilor, practic─â, dar ┼či despre reglement─ârile na┼úionale ┼či ale Corpului Exper┼úilor Contabili ┼či Contabililor Autoriza┼úi din Rom├ónia.
  • S─â promoveze profesia de expert contabil ├«n r├óndul tinerilor ┼či s─â fie un mijloc de comunicare ├«n r├óndul tinerilor economi┼čti ┼či profesioni┼čti contabili.
  • S─â con┼čtientizeze valoarea ┼či importan┼úa brand-ului de expert contabil.
  • S─â dezvolte contacte ├«ntre tinerii profesioni┼čti contabili din toat─â ┼úara, prin crearea unei re┼úele de contacte, a unui forum de discu┼úii ┼či a unui newsletter, dar ┼či prin organizarea de evenimente sociale.

Cui ne adres─âm?

  • Tinerilor absolven┼úi:

- Cei care doresc să înceapă practica liberală

- Cei care doresc să se înscrie în programul de stagiu al CECCAR

  • Tinerilor profesioni┼čti ├«n faza de ├«nfiin┼úare:

- Asisten┼ú─â prin informare ┼či documenta┼úie pentru ├«nfiin┼úarea de la zero

- Asisten┼ú─â prin informare ┼či documenta┼úie ├«n cazul cump─âr─ârii unui cabinet sau la asocierea cu unul sau mai multe cabinete cu vechime

  • Tineri exper┼úi contabili cu experien┼ú─â de mai pu┼úin de 5 ani:┬á

- Dezvoltarea tânărului cabinet

- Asistenţă pentru creatorii de întreprinderi

- Aptitudini de Comunicare ┼či v├ónzare

- Recrutarea primului colaborator

Comments are closed.