Conferința ”European CSR Lessons” 16 – 17 mai 2013

Conferința tratează problema răspunderii corporative sociale și va include 4 sesiuni de studii de caz ce vor trata o arie larga de subiecte: reducerea poluării, consumul de energie sau deșeurile, inovația în domeniul produselor și serviciilor responsabile, dezvoltarea comunităților locale, sau incluziunea categoriilor defavorizate.

Publicul căruia i se adresează evenimentul sunt reprezentanții sectorului de afaceri din Romania, dar și liderilor de opinie din societatea civilă, din mass-media, din mediul academic și cel instituțional. Aceștia vor putea dialoga cu experți internaționali din organizații de renume din domeniu, precum și cu oficiali europeni.

Printre participanții la dezbateri, se vor număra Ministrul Economiei Varujan Vosganian, Ministrul Apelor și Pădurilor Lucia Ana Varga, europarlamentara Ramona Mănescu,  Secretarul de Stat în Ministerul Muncii, Codrin Scutaru, Secretarul de Stat în Ministerul Economiei, Manuel Donescu, secretarul Comisiei de Mediu a PNL, Manuel Avramescu.  

Mai multe informații despre programul conferinței și condițiile de participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului, http://www.csrlessons.eu, și/sau pe site-ul organizatorilor, http://www.ResponsabilitateSociala.ro.

Comments are closed.