Cultură

Evenimente de interes:

Conferința „De ce este Romania altfel?“ 10 iunie, Ateneul Român

Dacă doriți să fiți martorii unui dialog între doi oameni de cultură remarcabili, vă propunem să mergeți, luni 10 iunie 2013, începând cu ora 19:00, la Ateneul Roman. Aici, sub egida Conferințele Ateneului Român, cunoscutul istoric Lucian Boia va dialoga cu omul de cultură Gabriel Liiceanu pe tema „De ce este România altfel?“

În deschiderea evenimentului, domnul Andrei Dimitriu, Directorul General al Filarmonicii „George Enescu“, va adresa câteva cuvinte publicului, urmând apoi un interludiu interpretat de violonista Cristina Anghelescu și de pianistul Viniciu Moroianu.


Show-ul ”Mind control”, București 14 iunie, ora 21.00

În data de 14 iunie, Stage Caffee (Bd. Uverturii nr.70-72, sector 6, București) va găzdui a  doua reprezentație a show-ului Mind Control – un show despre manipulare, despre alegerile pe care le facem, despre cum putem să fim influențați și cum putem influența.

Spectacolul, care are la bază un experiment 3D, este plin de situații incredibile, este foarte interactiv și vă va oferi o experiență unică.

Mai multe detalii pe: http://www.evenimente-bucuresti.ro/wp-content/uploads/2013/05/mind-control-14-iunie-2.jpg


Festivalul ”Jazz in the Park”, Cluj-Napoca,  21 iunie – 23 iunie

Vino în parc să asculți live jazz, blues, folk și muzică clasică!

Clujul este primul oraș din țară care va găzdui festivalul Jazz in the Park, festival ce va avea loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, în perioada 21-23 iunie. Vor exista patru scene mici, nesonorizate, pentru cei aflați la plimbare în parc sau cei veniți special pentru eveniment, iar serile de concert vor aduna pe scena centrală artiști de prim rang. Spectatorii vor avea parte de pături, sandwich-uri, biciclete, ringuri de dans și târguri vintage.

Mai multe detalii pe: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=544205032268816&set=a.515953855093934.120137.515201768502476&type=1&theater


Cursul ”Eticheta in Mediul Business”, București 6-7 iulie 2013

Fie că lucrați în companii private sau de stat, fie că interacționați cu clienții zi de zi sau doriți să vă îmbunătățiți comunicarea și aptitudinile sociale, acest seminar de formare vă poate deschide noi orizonturi profesionale și personale.

La acest curs înveți despre: protocol, etichetă, conduită, ierarhie, comportamente în funcție de context, ospitalitate, multiculturalitate, organizare de evenimente, corespondența clasică și electronică, regulile conferințelor telefonice.

Mai multe detalii despre condițiile de participare și facilitățile oferite sunt disponibile pe http://www.jinfotraining.ro/course.php/eticheta-in-mediul-business/42/


Conferința ”European CSR Lessons” (16 – 17 mai 2013)

Conferința tratează problema răspunderii corporative sociale și va include 4 sesiuni de studii de caz ce vor trata o arie larga de subiecte: reducerea poluării, consumul de energie sau deșeurile, inovația în domeniul produselor și serviciilor responsabile, dezvoltarea comunităților locale, sau incluziunea categoriilor defavorizate.

citeste mai departe>>


Congresul Mondial al Viei și Vinului 2013

Romania va organiza cel de-al 36-lea Congres Mondial al Viei și Vinului precum și Adunarea Generala și Extraordinara a Organizației Internaționale a Viei și Vinului, prin Oficiul Național al Viei și Produselor Vitivinicole (O.N.V.P.V.), instituție aflată în subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale.

citeste mai departe>>


Balul Bucureștiului Interbelic

În seara de 23 mai, începând cu orele 20.00, Fundația Calea Victoriei vă așteaptă să participați la Balul Bucureștiului Interbelic, ediția a IV-a, organizat în colaborare cu Cercul Militar National.

citeste mai departe>>


Conferința Changemakers (11 apr 2013 – 03 mai 2013)

Changemakers, proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), aflat la cea de a V-a editie, se adreseaza studentilor pasionati de oameni si antreprenoriat.  Prin intermediul lui se urmareste popularizarea conceptului de antreprenoriat social in randul tinerilor si oferirea resurselor unui participant pentru a-si implementa afacerea sociala.

citeste mai departe>>


Expoziția Oraşul văzut de generaţia ’80 (04 apr 2013 – 25 mai 2013)

Galeria Victoria Art Center în parteneriat cu Universitatea Naţională de Arte Bucureşti a deschis joi, 4 aprilie, expoziţia Oraşul văzut de generaţia ’80.

citeste mai departe>>


Comments are closed.