Evenimente

Dragi colegi,

Clubul Tinerilor Experţi Contabili din România, cu sprijinul Fundaţiei Măreţie şi Talent, organizează, în data de 11 septembrie 2014 la Rin Grand Hotel Bucureşti, a II-a ediţie a concursului Miss Expert Contabil, un eveniment unic în cadrul căruia vor fi etalate inteligenţa, frumuseţea şi eleganţa.

Pentru mai multe detalii aveţi la dispoziţie invitaţia şi formularele de înregistrare.

Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de acest eveniment special.

Cu gânduri bune,

Manageri de proiect CTECR,

Valentina Radu

Andrei Badiu

Invitaţie de participare (click)

Completeză și trimite-ne:

  • formularul de înregistrare (click), dacă vrei să participi (pentru membrii CECCAR accesul la eveniment, bufetul inclus, surprizele și cadourile pregătite sunt gratuite).


Clubul Tinerilor Experți Contabili Din Romania (CTECR)

vă invită la seminarul de informare și dezvoltare personală

”Fii activ, pregătește-ți accesul la succes!”

Sub deviza “Fii activ, pregătește-ți accesul la succes! 

studenții interesați din cadrul ASE București și tinerii noștri membri, sunt invitați la seminarul de informare și dezvoltare personală ce va avea loc

vineri, 21 martie 2014, ora 12:00 la București, Aula Magna, ASE

citeşte mai departe >>


Clubul Tinerilor Experti Contabili din Romania (CTECR)

Recomandări la închiderea exercițiului financiar

INVITATIE

București, 27 februarie 2014, ora 18.30

Dragă membru,

Clubul Tinerilor Experți Contabili din România a început ca un proiect de suflet și a fost creat, la inițiativa Directorului General CECCAR, dna. Daniela Vulcan, sub egida Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, ca un instrument de asistenţă şi informare dedicat promovării şi dezvoltării tinerilor profesioniști contabili din România având ca principal obiectiv participarea la dezvoltarea tinerilor absolvenţi pe parcursul primilor ani de activitate profesională.

Mai multe informații sunt disponibile la adresa http://club.ceccar.ro/ și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/CTECR

Toate evenimentele si proiectele Clubului din 2014 se vor desfășura sub deviza “Fii activ, pregătește-ți accesul la succes! 

În seria inițiativelor dedicate tinerilor noștri membri se încadrează și seminarul cu tema

Recomandări la închiderea exercițiului financiar,  pe care îl vom organiza

joi, 27 februarie 2014, ora 18:30 la București, sediul CECCAR din Intrarea Pielari nr. 1.

citeşte mai departe >>


RENDEZ-VOUS Clubul Tinerilor Experti Contabili Din Romania (CTECR)

Comunicarea Expert Contabil – Antreprenor. Inteligența Emoțională

În seria inițiativelor dedicate tinerilor noștri membri se încadrează și evenimentul cu tema Comunicarea Expert Contabil – Antreprenor. Inteligența emoțională,  pe care îl vom organiza joi, 28 noiembrie 2013, ora 18:30 la București, sediul CECCAR din Intrarea Pielari nr. 1.

Limbajul contabil – semnificații și implicații. Codificarea și decodificarea – înțelegerea mesajului. Așteptările antreprenorului și modul în care colaborează cu contabilul. Inteligența emoțională – beneficii incontestabile pentru calitatea comunicării. Conștientizarea și managementul emoțiilor.

Sunt subiectele  pe marginea cărora vom construi împreună o dezbatere liberă despre modul în care comunicăm în relațiile profesionale, redarea corectă a mesajului profesional într-un mod inteligibil și accesibil, performanța prin construirea și dezvoltarea spiritului de echipă, conștientizarea emoțiilor si a efectelor acestora asupra comportamentului, precum si ascultarea activă și gestionarea disensiunilor.

citeşte mai departe>> 


Miss Expert Contabil – povestea mea de succes

ediția I, 12 decembrie 2013, ora 19:30, RIN GRAND HOTEL BUCUREȘTI

Comunicat de presă

În seria inițiativelor dedicate tinerilor noștri membri se încadrează și prima ediție a concursului MISS EXPERT CONTABIL, ce va avea loc pe 12 decembrie a.c la București, Rin Grand Hotel, sala București, începând cu ora 19.30, eveniment organizat în parteneriat cu Fundația Măreție și Talent, printre obiectivele căreia se numără sprijinirea eficientă a afirmării mai puternice a profesioniștilor din toate domeniile, prin potențarea talentelor lor pe întreaga arie a creației umane.

În acest context, invităm toți tinerii membri ai CECCAR (Experți contabili / Contabili Autorizați și Stagiari cu vârsta până în 40 de ani) la un eveniment unic prin misiunea pe care și-o propune și prin abordare. Bucură-te de o seară magică, plină de surprize și satisfacții și beneficiază de gratuitățile sau pachetele speciale pe care le pregătesc partenerii noștri la standurile expoziționale. Vei regăsi anexat programul preliminar al evenimentului și te vom ține la curent cu varianta actualizată.

citeşte mai departe >>


Forum de fiscalitate

În seria inițiativelor dedicate tinerilor noștri membri se încadrează și lansarea nucleului regional pentru regiunea de Sud-Vest prin Forumul de fiscalitate pe care îl vom organiza miercuri, 30 octombrie 2013, ora 17:30 la Pitești.

RETROSPECTIVA MODIFICĂRILOR DIN LEGISLAȚIA FISCALĂ. ULTIMELE NOUTĂȚI. ROMÂNIA ÎN CONTEXTUL FISCAL EUROPEAN. Intră si tu în dialog cu specialiștii! Pentru detalii si inregistrare: ceccararges@ceccararges.ro


Seminarul cu tema ”Pasiuni și afaceri” București, 25 septembrie 2013, ora 18.30

Pentru că se apropie finalul  vacanței de vară și avem încredere că revii la activitatea profesională încărcat de energie și optimism, ne face plăcere să te anunțăm deschiderea sesiunii toamnă-iarnă de evenimente marca Clubul Tinerilor Experți Contabili din România în colaborare cu Fundația Măreție și Talent.

citeşte mai departe >>


Dragă membru,

Pentru că suntem dedicați dezvoltării tale profesionale și pentru că știm că un bun profesionist trebuie să găsească echilibrul perfect între viața personală, viața socială și viața profesională, ne face plăcere să-ți aducem în atenție un eveniment organizat pe 9 august 2013 de Fundația Măreție și Talent, unde vei avea ocazia să descoperi o abordare simplă si umană  a unei teme complexe.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să accesezi pagina 

http://fundatiamaretiesitalent.ro/_eveniment_2.html


Descoperă Măreţia din Tine şi pune în mişcare Talentul tău!

citeşte mai departe >>


Lansarea Clubului Tinerilor Experți Contabili din România

Pornim la drum încrezători și invităm tinerii experți contabili să ne fie alături cu ocazia evenimentului de lansare a Clubului Tinerilor Experți Contabili ce va avea loc la București joi, 23 mai 2013.

Lansarea oficială a fost concepută ca eveniment de networking construit pe platforma unei întâlniri informale, în care tinerii profesioniști vor avea oportunitatea să se întâlnească și să schimbe idei pe tot parcursul după-amiezii cu vorbitorii pe care i-am invitat cu rolul de catalizatori ai discuțiilor. Scurtele lor intervenții vor fi inspirate din experiența amplă și relevantă pe care o dețin în leadership.

Membrii noștri sunt tânărul prezent și viitorul promițător al economiei și de aceea sunt importanți pentru noi. Am ales să investim timp și resurse în formarea și viitorul  lor profesional pentru că merită!

Pentru înregistrare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa club@ceccaro.ro

Atenție! Locurile sunt limitate, iar participanții sunt înregistrați în ordinea primirii confirmărilor. Termen limită pentru înregistrare: 17 mai 2013

Citește și:

Comunicat de presă

Ofertă Portal Finanțe

Comments are closed.